Milieufederaties


milieu.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Milieufederaties
Milieufederatie groningen
milieufederatie groningen
http://www.mfgroningen.nl/

Milieucentrum amsterdam
Milieucentrum amsterdam (mca)
http://www.amsterdams-milieu.nl/

Haags milieucentrum
haags milieucentrum
http://www.haagsmilieucentrum.nl/

Gelderse milieufederatie
gelderse milieufederatie
http://www.geldersemilieufederatie.nl/

Milieufederatie limburg
Sociale databank nederland, een platform voor sociale, economische, politieke en monetaire onderwerpen, naast die van milieu, recht en kinderbescherming en geldpolitiek, sdn, sdnl, boerenbedrog, melkbond, babylon, economie, geld, basisinkomen, milieuvergiftiging, voogdij, echtscheiding, collusie en corruptie
http://www.sdnl.nl/mil-fed1.htm

Milieufederatie noord-holland
Welkom bij milieufederatie noord-holland. op de bres voor natuur, milieu en landschap.
http://www.milieufederatienoordholland.nl/

Natuur & milieufederatie utrecht
natuur & milieufederatie utrecht
http://www.nmu.nl/

Natuur & milieu overijssel
Natuur en Milieu Overijssel is de spin in het web van natuur- en milieuorganisaties in de provincie Overijssel. Zij streeft naar een goed milieu voor mens en natuur en is het provinciale samenwerkingsverband van zo'n tachtig vrijwilligersorganisaties.

Natuur en Milieu Overijssel ondersteunt deze aangesloten actieve natuur- en milieugroepen op aanvraag en onder meer met cursussen en bijeenkomsten. Naast deze ondersteuning komt Natuur en Milieu Overijssel op voor het natuur- en milieubelang bij het beleid van overheden en bedrijven en wijst zij het publiek op creatieve wijze op goed omgaan met natuur en milieu in de eigen omgeving. Alle mogelijke thema's krijgen daarbij aandacht: ruimtelijke inrichting, water, landbouw, plattelandsvernieuwing, natuur en landschap, flora en fauna, bouwen en wonen, afval, energie, mobiliteit, luchtvaart, industrie, milieuzorg en recreatie.

Ook is Natuur en Milieu Overijssel het steunpunt voor natuur- en milieueducatie in de provincie en verzorgt zij bijvoorbeeld lespakketten voor basis en voortgezet onderwijs. Natuur en Milieu Overijssel heeft in de loop der jaren verschillende projecten opgezet waarbinnen de diverse thema's worden behandeld. Voorbeelden hiervan zijn: Ellen, Educatieve Grondwatermeters, Een ton voor water, Natuurlijk het lekkerst of Pamela pakt de fiets.
http://www.natuurmilieu.nl/

Milieufederaties & snm
Example code
http://www.natuurenmilieunederland.nl/

Milieufederatie zuid-holland
De milieufederatie zuid-holland is een essentiele spil binnen een actieve groene beweging en in een sterk veranderende wereld. in interactieve beleidsprocessen treden wij op als deskundig adviseur met een stevige achterban van lokale natuur- en milieuorganisaties. wij ondersteunen deze organisaties en zorgen ervoor dat ze op individueel niveau verder kunnen verbreden.
http://www.milieufederatie.nl/

Zeeuwse milieufederatie
zeeuwse milieufederatie
http://www.zmf.nl/

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 11 links op deze pagina.
© Besteoverzicht - Privacy